ANIA STARMACH

Grzanki z serem kozim, gruszką i figami

2Ilość osób
10 minCzas przygotowania
Fit
Ania Starmach

Śniadanie mistrzów, w którym się zakochasz!

– Ania Starmach

Co kupić?

  • 4 kromki chleba
  • 110 g sera koziego "roladka"
  • 2 figi
  • 1 gruszka
  • 2 łyżki miodu

Jak przygotować?

  1. Ser kozi pokrój w plasterki i ułóż na kromkach chleba.

  2. Włóż grzanki z serem do piekarnika rozgrzanego do temperatury 200 stopni (z funkcją grill) na 5 minut. Chleb ma się podpiec, a ser rozpuścić.

  3. Figi i gruszkę pokrój w plasterki.

  4. Owoce ułóż na podpieczonych grzankach.

  5. Całość polej miodem. Jedz póki ciepłe!

Komentarze

Aby dodać komentarz musisz być zalogowany.
Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu.
Trwa ładowanie...