ANIA STARMACH

Kup E-Book Ani Starmach

Nowość! E-book:
Szybkie przepisy na każdy dzień.

Sprawdź

Pudding czekoladowy

2Ilość osób
40 minCzas przygotowania
Wegetariańskie
Purella

Chia

Zobacz szczegóły
Purella

Surowe kakao

Zobacz szczegóły
Purella

Surowe kakao ziarna

Zobacz szczegóły

Co kupić?

  • 3 łyżki chia Purella
  • 2 łyżki surowego kakao w proszku Purella
  • 1 szklanka mleka roślinnego (migdałowego, kokosowego lub z nerkowców)
  • 2 łyżki syropu klonowego
  • 1 łyżka surowego kruszonego kakao Purella

Jak przygotować?

  1. W miseczce wymieszaj dokładnie mleko, kakao i chia. Odstaw na 30 minut.

  2. Do mleka dodaj syrop klonowy, ponownie wymieszaj. Przelej do szklanek lub mniejszych miseczek.

  3. Miseczki z puddingiem włóż na kilka godzin lub najlepiej na całą noc do lodówki.

  4. Przed podaniem posyp świeżymi malinami i kruszonym kakao.

Ania Starmach

Pyszny, aksamitny deser czekoladowy z chrupiącym kruszonym kakao. Gwarantuję, że pudding czekoladowy zasmakuje każdemu. :)

– Ania Starmach

Komentarze

Aby dodać komentarz musisz być zalogowany.
Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu.
Trwa ładowanie...