ANIA STARMACH

Kanapki z guacamole i moringa

2Ilość osób
10 minCzas przygotowania
Fit
Wegetariańskie
Purella

Moringa

Zobacz szczegóły
Purella

Czarnuszka

Zobacz szczegóły
Purella

Sól himalajska

Zobacz szczegóły

Co kupić?

  • 4 kromki chleba razowego
  • 2 miękkie awokado
  • 1 pomidor
  • 0.5 papryczki chilli
  • 1/3 cebuli
  • 0.5 limonki
  • 1 łyżka moringi Purella
  • 1 łyżeczka czarnnuszki Purella
  • szczypta soli himalajskiej

Jak przygotować?

  1. Obierz awokado i rozgnieć je widelcem.

  2. Cebulę i papryczkę chilli drobno posiekaj. Pomidora pokrój w kostkę.

  3. Awokado wymieszaj z cebulą i papryczką, dodaj moringę, sok z limonki, pomidora i dól himalajską. Wymieszaj.

  4. Ułóż guacamole na kromkach chleba i posyp czarnuszką. Smacznego!

Ania Starmach

Najlepsze kanapki śniadaniowe dla całej rodziny!

– Ania Starmach

Komentarze

Aby dodać komentarz musisz być zalogowany.

Milena_poczatkujacy_kucharz

WOW to jest naprawdę super. I te przyprawy dodają takiego aromatu!???

Trwa ładowanie...