ANIA STARMACH

Nieklasyczna caprese

2Ilość osób
10 minCzas przygotowania
Bezglutenowe
Fit
Wegetariańskie
Purella

Chlorella

Zobacz szczegóły
Purella

Białko konopne

Zobacz szczegóły

Co kupić?

  • 1 kulka mozarelli
  • 1 pomidor malinowy
  • 1 garść listków bazylii
  • Sos:
  • 2 łyżki oliwy
  • 0.5 łyżeczki chlorelli
  • 0.5 łyżeczki białka konopnego
  • duża szczypta soli

Jak przygotować?

  1. Pomidory i mozarellę pokrój w plastry ułóż na talerzu

  2. Składniki sosu wymieszaj i polej nim ser oraz pomidory

  3. Całość udekoruj listkami bazylii

Ania Starmach

Caprese w niecodziennej wersji, wzbogacona chlorellą i białkiem konopnym.

– Ania Starmach

Komentarze

Aby dodać komentarz musisz być zalogowany.
Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu.
Trwa ładowanie...