ANIA STARMACH

Oscypek z grilla

2Ilość osób
5 minCzas przygotowania
Wegetariańskie
Purella

Jagody goji

Zobacz szczegóły
Purella

Morwa biała

Zobacz szczegóły

Co kupić?

  • 6 szt małych oscypków
  • 3 łyżki żurawiny
  • 1 łyżka jagód goji
  • 1 łyżka morwy

Jak przygotować?

  1. Oscypki grilluj na mocno rozgrzanym grillu około 2 minuty z każdej strony, skórka powinna być chrupiąca a ser w środku roztopiony i ciągnący.

  2. Żurawinę wymieszaj z morwą i jagodami goji.

  3. Oscypki podawaj z żurawiną.

Ania Starmach

Klasyczny oscypek z grilla z dodatkiem superfoods.

– Ania Starmach

Komentarze

Aby dodać komentarz musisz być zalogowany.
Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu.
Trwa ładowanie...