ANIA STARMACH

Kanapka z rostbefem

2Ilość osób
15 minCzas przygotowania
Bez laktozy
Ania Starmach

Świeża, chrupiąca bułka z soczystym rostbefem to idealna propozycja na szybki lunch.

– Ania Starmach

Co kupić?

  • 300 g rostbefu bez kości
  • 2 podłużne bułki
  • 1 cukinia
  • 1 papryka
  • 1 bakłażan
  • 2 łyżka musztardy francuskiej
  • 1 łyżka majonezu
  • oliwa z oliwek
  • sól, pieprz

Jak przygotować?

  1. Warzywa pokrój w plastry, skrop oliwą i grilluj przez kilka minut.

  2. Mięso obsyp solą i pieprzem, posmaruj oliwą. Grilluj 4–5 minut z każdej strony, po tym czasie owiń mięso w folię, aby odpoczęło.

  3. Bułki przekrój, posmaruj musztardą i majonezem, dodaj warzywa, pokrojone mięso, smacznego!

Komentarze

Aby dodać komentarz musisz być zalogowany.
Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu.
Trwa ładowanie...