ANIA STARMACH

Owsianka podwójnie kakaowa

1Ilość osób
20 minCzas przygotowania
Fit
Wegetariańskie
Purella

Surowe kakao

Zobacz szczegóły
Purella

Kruszone ziarna kakao&Lucuma

Zobacz szczegóły
Purella

Lucuma

Zobacz szczegóły
Purella

Morwa biała

Zobacz szczegóły

Co kupić?

  • 4 łyżki płatków owsianych
  • 150 ml mleka roślinnego
  • 1 łyżka sproszkowanego kakao Purella
  • 1 łyżka surowego kruszonego kakao Purella
  • 1 łyżeczka lucumy Purella
  • 1 łyżka morwy białej Purella
  • 1 łyżka pestek granatu
  • duża szczypta cynamonu
  • świeża mięta
  • orzechy laskowe (1-2 łyżki)

Jak przygotować?

  1. Płatki owsiane zalej mlekiem roślinnym. Dodaj sproszkowane kakao, cynamon i lucumę. Gotuj na niewielkim ogniu około 15 minut.

  2. Przełóż do miseczek. Dodaj kruszone kakao, pestki granatu, morwę białą, miętę oraz posiekane orzechy.

Ania Starmach

Obłędnie smaczna, wybitnie sycąca i podkręcająca metabolizm - idealna owsianka na dobry początek dnia!

– Ania Starmach

Komentarze

Aby dodać komentarz musisz być zalogowany.
Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu.
Trwa ładowanie...