ANIA STARMACH

Kup E-Book Ani Starmach

Nowość! E-book:
PIKNIK, czyli 12 pomysłów na małe i duże dania.

Sprawdź

Super kutia

4Ilość osób
260 minCzas przygotowania
Bez laktozy
Wegetariańskie
Purella

Cukier kokosowy

Zobacz szczegóły
Purella

Kruszone ziarna kakao&Lucuma

Zobacz szczegóły
Purella

Miechunka

Zobacz szczegóły
Purella

Morwa biała

Zobacz szczegóły
Purella

Jagody goji

Zobacz szczegóły

Co kupić?

  • 1 szklanka ziaren pszenicy
  • 1 szklanka maku
  • 2 szklanki mleka roślinnego
  • 6 łyżek miodu
  • 2 łyżki cukru kokosowego Purella
  • 2 łyżki kruszonego kakao Purella
  • 2 łyżki miechunki Purella
  • 2 łyżki morwy Purella
  • 2 łyżki jagód goji Purella
  • 50 g migdałów

Jak przygotować?

  1. Dzień przed planowanym przygotowaniem dania zalej ziarna pszenicy gorącą wodą i odstaw na noc, aby napęczniały.

  2. Następnego dnia przecedź ją, zalej świeżą wodą i gotuj do miękkości przez ok. 3 godziny.

  3. Mak zalej mlekiem i gotuj około 40 minut, po tym czasie przecedź go i zmiel w maszynce.

  4. Pszenicę połącz z makiem, miodem, cukrem kokosowym. Dodaj posiekane migdały oraz wszystkie superfoody: kakao, miechunkę, morwę, jagody goji.

Ania Starmach

Nowoczesna wersja tradycyjnej potrawy świątecznej z dodatkiem superfoods zaskoczy Cię niepowtarzalnym smakiem.

– Ania Starmach

Komentarze

Aby dodać komentarz musisz być zalogowany.
Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu.
Trwa ładowanie...