Co kupić?
- 1 garść zielonej fasolki szparagowej
- 1 garść białej fasolki szparagowej
- 1 garść fasoli mamut
- 200 g sera feta
- 0.5 pęczka koperku
- 0.5 pęczka pietruszki
- oliwa z oliwek
- garść pestek dyni
- 1 łyżeczka soku z cytryny
Jak przygotować?
Fasolkę umyj i odkrój końce (poniżej we wskazówkach, dowiesz się, jak zrobić to szybko i sprawnie).
Fasolki pokrój (jedną fasolę tak na 2 lub 3 części, tak będzie się wygodniej jadło), przełóż do miski, dodaj koperek, pietruszkę, oliwę, sok z cytryny – wymieszaj.
Fasolę przełóż do mniejszych miseczek, dodaj pokruszony ser feta. Smacznego!
Komentarze
Ulcia
Jakie to pyszne! Fasolka szparagowa w nowym wydaniu :)