ANIA STARMACH

Kup E-Book Ani Starmach

Nowość! E-book:
PIKNIK, czyli 12 pomysłów na małe i duże dania.

Sprawdź

Daktylowe kulki

6Ilość osób
20 minCzas przygotowania
Bez laktozy
Fit
Wegetariańskie
Purella

Chia

Zobacz szczegóły
Purella

Jagody goji

Zobacz szczegóły
Purella

Miechunka

Zobacz szczegóły
Purella

Babka płesznik 80% + babka jajowata 20%

Zobacz szczegóły
Purella

Morwa biała

Zobacz szczegóły
Purella

Sól himalajska

Zobacz szczegóły
Purella

Surowe kakao

Zobacz szczegóły

Co kupić?

  • 1/2 szklanki orzechów nerkowca
  • 1/2 szklanki orzechów włoskich
  • 1/2 szklanki płatków owsianych górskich
  • 1/2 szklanki daktyli namoczonych we wrzątku
  • 1 łyżka nasion chia Purella
  • 1 łyżka jagód goji Purella
  • 1 łyżka miechunki Purella
  • 1 łyżka babki płesznik + babki jajowatej Purella
  • 1 łyżka suszonej morwy Purella
  • szczypta soli himalajskiej Purella
  • Do obtoczenia:
  • kakao Purella
  • nasiona chia Purella
  • babka płesznik + babka jajowata Purella
  • sezam

Jak przygotować?

  1. Orzechy zmiel bardzo drobno w blenderze lub młynku do kawy. Przesyp do miski.

  2. Dodaj nasiona chia, babkę płesznik + babkę jajowatą, sól himalajską. Posiekaj jagody goji, miechunkę i morwę. Dodaj do miski.

  3. Daktyle zmiksuj i dodaj do pozostałych składników.

  4. Masę wymieszaj, lep kulki wielkości orzecha włoskiego, obtaczaj w kakao, chia lub sezamie.

Ania Starmach

Szybka i zdrowa przekąska zaspokoi Twój apetyt na słodycze! :)

– Ania Starmach

Komentarze

Aby dodać komentarz musisz być zalogowany.
Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu.
Trwa ładowanie...