Nowość: E-Book kulinarny! Nowy E-Book!

Małe i duże dania na każdy dzień. Domowo, prosto, pysznie!

Jak zrobić cukier puder? Cukier puder to często niezbędne wykończenie wypieków, kropka nad “i”, dzięki której serwowane przez Ciebie pyszności będą zarówno smakować idealnie, jak i wyglądać pięknie.

Ale co jeśli nie masz w domu cukru pudru, a potrzebujesz go do lukru, posypania pączków, faworków czy ciasteczek?

Zamiast iść do sklepu możesz taki cukier przygotować w domu! Oto moja sprawdzona metoda i przepis na cukier puder:

To misy robota kuchennego wsyp zwykły cukier, następnie włącz robota (powinien mieć nałożoną ostrą nożową końcówkę) i miksuj/miel przez około 2 minuty! gotowe!

Kto z Was wiedział, że cukier puder to po prostu zmielony cukier? :)

Trwa ładowanie...