ANIA STARMACH

Makaron z konopnym pesto

2Ilość osób
20 minCzas przygotowania
Fit
Purella

Białko konopne

Zobacz szczegóły
Purella

Sól himalajska

Zobacz szczegóły

Co kupić?

  • 200 g makaronu razowego
  • PESTO
  • kilka listków bazylii
  • garść rukoli
  • 1 łyżka natki pietruszki
  • 1.5 łyżki białka konopnego Purella
  • 50 ml oliwy (lub więcej)
  • 2 łyżki tartego parmezanu
  • 1 łŁyżka podprażonych orzeszków piniowych
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • duża szczypta soli himalajskiej Purella

Jak przygotować?

  1. Makaron ugotuj al dente.

  2. Składniki pesto zmiksuj na gładką masę, w razie potrzeby dodaj więcej oliwy.

  3. Pesto wymieszaj z makaronem i gotowe!

  4. Polecają Ania i Ekskluzywny Menel ;) Chcecie zobaczyć jak razem gotowaliśmy? Zobaczcie film Przepis na makaron z konopnym pesto.

Ania Starmach

Fantastyczne źródło białka roślinnego - ekspresowe danie makaronowe :)

– Ania Starmach

Komentarze

Aby dodać komentarz musisz być zalogowany.
Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu.
Trwa ładowanie...