Nowość! E-book: Szybkie przepisy na każdy dzień.
Smaczne połączenie, którego musisz spróbować!
Pieczarki oczyść, umyj, zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
Na patelni rozgrzej masło, dodaj pieczarki, smaż kilka minut, dopraw do smaku.
Jajka ugotuj na twardo, obierz ze skorupek, przekrój wzdłuż na połówki.
Wydrąż żółtka, rozdrobnij je widelcem, wymieszaj z pieczarkami, majonezem, dodaj koperek lub pietruszkę.
Za pomocą rękawa cukierniczego lub łyżeczki napełnij jajka farszem.
Gotowe jajka udekoruj pietruszką lub koperkiem.
Moja strona używa ciasteczek. Więcej dowiesz się tutaj. A tymczasem poszukaj innych ciasteczek wśród moich przepisów!
Ta opcja jest dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników!
Zaloguj się lub jeśli nie masz konta zarejestruj się
Komentarze